Köy ve Dernekler için Hazırlanmış Wordpress Teması Hizmetinizde..!! www.mbtasarim.com farkıyla..
Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar..

Köy Dernek v1 Bedava Sitem tr.gg Css Tasarımı TasarimKodu Demo Site

gorelede sbsde 1 inanca i o o oldu

nnclkgrtmklrsm
Görele ilçesinin en başarılı okulu yine İnanca İlköğretim Okulu oldu..

Görele ilçesinin en başarılı okulu yine İnanca İlköğretim Okulu oldu. 2010-2011 eğitim öğretim yılında SBS’de Görele’de en yüksek puan ortalamasını yakalayan İnanca İlköğretim Okulu 353 Puan ortalama yakaladı.

İnanca İlköğretim Okulu’ndan sonra, 345 puanla Cumhuriyet İlköğretim Okulu ikinci, 344 puanla Mimar Sinan İlköğretim Okulu ise üçüncü sırada yer aldı.

İnanca İlköğretim Okulu’nun her daim en üst seviyelerde yer almasında büyük emeği olan öğretmenlerimizi, bu başarıyı yakalayan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haberi Ekleyen: Bülent Aksu

BİLGİLER
tarafından 14 Kasım 2011 - 12:09 tarihinde yayınlandı.
ETİKETLER
köy,dernek,v1,tr.gg,bedava-sitem,tasarimkodu,
Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol