Köy ve Dernekler için Hazırlanmış Wordpress Teması Hizmetinizde..!! www.mbtasarim.com farkıyla..
Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar..

Köy Dernek v1 Bedava Sitem tr.gg Css Tasarımı TasarimKodu Demo Site

inancalilar piknikte bulusuyor

th_DSCN4248[1]
Geleneksel hale gelen 12.si düzenlenecek olan pikniğimiz 19 Haziran 2011 pazar günü Arnavutköy Tayakadın’da gerçekleşecektir.

İnanca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin her sene geleneksel olarak düzenlediği piknik, bu sene 19 Haziran’da yapılacak.

İstanbul Arnavutköy Taya Kadın Piknik Alanı’nda, pazar sabahı tüm İnancalıları bir araya getirecek olan bu güzel etkinlikte, yine her zamanki gibi Yöresel Sanatçılarımız yer alacak ve İnancalılar doyasıya eğlenecekler.
İnanca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Mahmut Poşul yaptığı açıklamada, 19 Haziran Pazar günü sabah saat 07:00′da derneğin önünden otobüs kaldırılacağını, belirli bölgelerde yoğunluk sağlandığı taktirde farklı yerlerde de otobüs kaldırılabileceğini söyledi.
Bunun için kendilerine ulaşılmasını dileyen Başkan Mahmut Poşul, tüm hemşerilerini Gurbetteki İnancalıları bir araya getiren en önemli etkinliğe katılmaya davet etti.
BİLGİLER
tarafından 14 Kasım 2011 - 12:09 tarihinde yayınlandı.
ETİKETLER
köy,dernek,v1,tr.gg,bedava-sitem,tasarimkodu,
Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol