Köy ve Dernekler için Hazırlanmış Wordpress Teması Hizmetinizde..!! www.mbtasarim.com farkıyla..
Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar..

Köy Dernek v1 Bedava Sitem tr.gg Css Tasarımı TasarimKodu Demo Site

piknikteydik

th_pknk2011
İnanca Köyü Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği piknik yoğun katılımla gerçekleşti..

İnanca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin her sene geleneksel olarak düzenlediği piknik, İnancalı hemşerilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Piknikte, yöresel sanatçılarımızın ve müziğin eşliğinde İnancalı hemşerilerimiz doyasıya eğlendiler. İnancalıları İstanbul’da bir araya getiren en önemli etkinlik olan pikniğin düzenlenmesinde emeği geçen başta İnanca Köyü Derneği Başkanı Mahmut Poşul olmak üzere, tüm dernek yöneticilerine ve hemşerilerimize teşekkürlerimizi bildiririz..

BİLGİLER
tarafından 14 Kasım 2011 - 12:09 tarihinde yayınlandı.
ETİKETLER
köy,dernek,v1,tr.gg,bedava-sitem,tasarimkodu,
Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol