Köy ve Dernekler için Hazırlanmış Wordpress Teması Hizmetinizde..!! www.mbtasarim.com farkıyla..
Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar.. Köyümüzden Manzaralar..

Köy Dernek v1 Bedava Sitem tr.gg Css Tasarımı TasarimKodu Demo Site

inancada ramazan hareketliligi

11[1]
İnanca Köyü Sofulu mahallesinde mezarlıklara ramazan temizliği yapıldı…

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte İnanca Köyü’nde ramazan hareketliliği yaşanıyor. İnanca Köyü Sofulu mahallesi sakinleri, içerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında hemşehrilerimizin mezarlıkları rahat bir şekilde ziyaret edebilmeleri için mezarlarımızı temizlediler.

Bunun haricinde Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Sofulu mahallesindeki mektepte de teravih namazı kılınmaya başladı. İnancahaber ailesi olarak bu vesileyle Ramazan ayının tüm İnancalılara ve Müslüman alemine hayırlı olmasını diliyoruz.

Kaynak: www.inancahaber.com

Haberi Ekleyen: Levent Aksu

BİLGİLER
tarafından 14 Kasım 2011 - 12:09 tarihinde yayınlandı.
ETİKETLER
köy,dernek,v1,tr.gg,bedava-sitem,tasarimkodu,
Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol